Darts Point Report June 2024

Darts Point Report June 2024

Protekli mjesec odigrani su peti i šesti turniri u seriji Darts point Bull's pikado lige.

U Zagrebi 09.06.2024. u prvom finalu Danijel Ožbolt je rezultatom 4:1 bio bolji od Senada Jašića uz prosjek 73,11.
Finale drugog turnira istog dana igrali su Darko Vrbičić i Milan Perić, pobjedu je odnio Vrbičić rezultatom 4:1 uz prosjek 76,41.

Vodeću poziciju u poretku Darts point Bull's lige Hrvatska nakon šest odigranih turnira dijele Neven Rešetar i Danijel Ožbolt, na drugom mjestu je Ivica Cavrić a treći je Damir Vuković. Ukupan poredak svih natjecatelja Darts point Bull's lige Hrvatska nakon šest odigranih turnira pogledajte na: https://www.darts-point-league.com/tablica-pikado-pregled/darts-point-bull-s-liga-hrvatska-sezona-2

Najboljih deset natjecatelja Darts point Bulls lige Hrvatska nakon odigranih 10 turnira plasirati će se u završnicu TOP 32 koja će se igrati u Rujnu 2024 godine u Zagrebu.

Sljedeći turniri Darts point Bull's lige Hrvatska na rasporedu su u nedjelju 07.07.2024. od 14 sati na adresi 8 ball klub, Kelekova 4, Sesvete – Zagreb.


Novi turniri Darts point Bull's lige Srbija odigrani su 15.06.2024. u Beogradu.
U finalu prvog turnira dana susreli su se Ilija Marinković i Nemanja Smolić, pobjedio je Marinković rezultatom 4:2 uz prosjek 78,60.
Finale drugog turnira igrali su Mladen Radosavljević i Dejan Kovačević, bolji je bio Radosavljević rezultatom 4:1 uz prosjek 89.39.

Prvo mjesto u poretku Darts point Bull's lige Srbija nakon šest odigranih turnira drži Mladen Radosavljević, drugi je Ilija Marinković a treći Nemanja Smolić.
Ukupan poredak svih natjecatelja Darts point Bull's lige Srbija nakon šest odigranih turnira pogledajte na: https://www.darts-point-league.com/tablica-pikado-pregled/darts-point-bull-s-liga-srbija-2024-sezona-2

Najboljih šest natjecatelja Darts point Bull's lige Srbija nakon odigranih 10 turnira plasirati će se u završnicu TOP 32 koja će se igrati u Rujnu (Septembru) 2024 godine u Zagrebu.

Sljedeći turniri Darts point Bull's lige Srbija na rasporedu su u nedjelju 07.07.2024. od 12 sati. na adresi Pikado klub ZAZ – Slovenska 2. Savski Venac – Beograd.


U Mariboru su 16.06.2024. također odigrani peti i šesti turnir u seriji Darts point Bull's lige Slovenija.
U finalu prvog turnira slavio je Benjamin Pratnemer protiv Osmana Kijameta rezultatom 4:0 uz prosjek 92,49.
Finale drugog turnira igrao je ponovno Benjamin Pratnemer ali ovaj puta protiv Denisa Kokota, bolji je bio Pratnemer rezultatom 4:0 uz prosjek 79,11.

Nakon šest odigranih turnira u ukupnom poretku vodeći je Benjamin Pratnemer, na drugom mjestu je Mitja Habjan a treći je Gregor Pazlar.
Ukupan poredak svih natjecatelja Darts point Bull's lige Slovenija nakon šest odigranih turnira pogledajte na https://www.darts-point-league.com/tablica-pikado-pregled/darts-point-bull-s-liga-slovenija-2024-sezona-2

Najboljih šest natjecatelja Darts point Bull's lige Slovenija nakon odigranih 10 turnira plasirati će se u završnicu TOP 32 koja će se igrati u Rujnu (September) 2024 godine u Zagrebu.

Sljedeća dva turnira Darts point Bull's lige Slovenija na rasporedu su u nedjelju 07.07.2024. od 11 sati na adresi Okrepčevalnica pri Ančki, Tržaška cesta 30, Maribor, Slovenija.


Darts point Bull's liga Bosna i Hercegovina nastavila je sa natjecanjem 22.06.2024. u Banjoj Luci.
U finalu prvog turnira tog dana susreli su se Luka Kadović i Danijel Trivunčević, pobijedio je Kadović rezultatom 4:1 uz prosjek 73,46.
Finale drugog turnira je bila repriza prethodnog, igrali su ponovno Luka Kadović i Danijel Trivunčević, pobijedio je Kadović ovaj puta rezultatom 4:3 uz prosjek 68,56.

U ukupnom poretku nakon šest odigranih turnira Darts point Bull's lige Bosna i Hercegovina vodeći je Luka Kadović, na drugom mjestu je Dejan Rađen a treći je Siniša Udovičić.

Ukupan poredak Darts point Bull's lige Bosna i Hercegovina nakon šest odigranih turnira pogledajte na: https://www.darts-point-league.com/tablica-pikado-pregled/darts-point-bull-s-liga-bih-2024-sezona-2

Najboljih deset natjecatelja Darts point Bull's lige Bosna i Hercegovina nakon odigranih 10 turnira plasirati će se u završnicu TOP 32 koja će se igrati u Rujnu (September) 2024 godine u Zagrebu.

Sljedeća dva turnira Darts point Bull's lige Bosna i Hercegovina na rasporedu su u subotu 13.07.2024. od 14 sati na adresi Pikado klub Banja Luka, Subotička 3, Kafana Stari Lovac - Banja Luka.
 

Odlukom organizatora promijenjena je adresa održavanja završnice natjecanja TOP32. Nova adresa održavanja završnice je 8 ball klub, Kelekova 4, Sesvete – Zagreb. Ovime smo omogućili i svim našim juniorima natjecanje u završnici pod uvjetom da osiguraju dovoljan broj bodova.

Ako se još niste prijavili za natjecanje to možete učiniti online putem registracije na: https://www.darts-point-league.com/registracija-igraca

Sve ostale informacije o Darts point Bull's regionalnoj ligi nađite na: https://www.darts-point-league.com/

Povezane novosti