Darts point Report November 2023

Darts point Report November 2023

Natjecanje na turnirima Darts Point Bull's regionalne pikado lige nastavilo se 04.11.2023 u Banja Luci. Puno više od obične kafanske igre, pikado se transformirao u ozbiljan sport, privlačeći entuzijaste svih dobi da se natječu u organiziranoj ligi koja osigurava razvoj vještina, sportski duh i puno zabave. Tako se u Banja Luci na adresi: Pikado klub Banja Luka, Subotička 3, Kafana Stari Lovac, okupilo ukupno 47 natjecatelja.
U finalu prvog turnira rezultatom 4:1 slavio je Milorad Vujinović protiv Zdravka Malinića uz prosjek 69.03. U finale drugog turnira ponovno se plasirao Milorad Vujinović ali je ovom prilikom u finalnom susretu bolji bio Luka Kadović rezultatom 4:3 uz prosjek 72.36.
U ukupnom poretku vodeći je Milorad Vujinović sa 73 osvojena boda, na drugom mjestu je luka Kadović sa 51 bodom, treći je Zdravko Malinić sa 28 bodova. Ukupan poredak svih natjecatelja nakon dva odigrana turnira pogledajte na https://www.darts-point-league.com/tablica-pikado-pregled/darts-point-bulls-liga-bosna-i-hercegovina
Sljedeći turniri Darts point Bull's lige Bosna i Hercegovina na rasporedu su u subotu 02.12.2023. od 14 sati na adresi Pikado klub Banja Luka, Subotička 3, Kafana Stari Lovac.

U Mariboru se 05.11.2023. okupilo ukupno 28 natjecatelja, odigrao se treći i četvrti turnir u seriji Darts point Bull's lige Slovenija.
U prvom finalu Benjamin Pratnemer je slavio protiv Luke Mariniča rezultatom 4:1 uz fantastičan prosjek od 93.57. U drugom finalu pobjedu je odnio Mitja Habjan rezultatom 4:2 protiv Duh Denisa, uz prosjek 74.47.
Vodeći u poretku Darts point Bull's lige Slovenija nakon četiri odigrana turnira je Benjamin Pratnemer, na drugom mjestu je Alihajder Hadžipašić, a prate ih Mitja Habjan na trećem i Denis Duh na četvrtom mjestu. Ukupan poredak svih natjecatelja Darts point Bull's lige Slovenija nakon četiri odigrana turnira pogledajte na: https://www.darts-point-league.com/tablica-pikado-pregled/darts-point-bulls-liga-slovenija
Sljedeći turniri Darts point Bull's lige Slovenija na rasporedu su u nedjelju 10.12.2023. od 11 sati. Na adresi Pikado klub Vrhnika, Velika Ligojna 35, Vrhnika.

Istog dana kada je to bilo u Sloveniji nastavljeno je i natjecanje na turnirima Darts point Bull's lige Srbija u Beogradu gdje je ovaj puta nastupilo 22 natjecatelja. Odigrani su treći i četvrti turnir u seriji. Rezultatom 4:0 u prvom finalu toga dana slavio je Mladen Radosavljević protiv Dejana Kovačevića uz prosjek 79.11. U drugom finalu snage su odmjerili ponovno isti natjecatelji, u tjesnoj utakmici pobjedu je ponovno odnio Dejan Kovačević rezultatom 4:3 uz prosjek od 77.11.
Vodeći u poretku Darts point Bull's lige Srbija nakon četiri odigrana turnira je Dejan Kovačević, na drugom mjestu je Mladen Radosavljević, na trećem mjestu ih prate Ljubomir Krklješ i Aleksa Radojčić. Ukupan poredak svih natjecatelja Darts point Bull's lige Srbija nakon četiri odigrana turnira pogledajte na: https://www.darts-point-league.com/tablica-pikado-pregled/darts-point-bulls-liga-srbija
Sljedeći turniri Darts point Bull's lige Srbija na rasporedu su u nedjelju 10.12.2023. od 12 sati. Na adresi Pikado klub ZAZ – Slovenska 2. Savski Venac – Beograd.

Natjecanja u 11-om mjesecu 2023. završili smo odigranim trećim i četvrtim turnirom u seriji Darts point Bull's lige Hrvatska 19.11.2023. u Zagrebu. Tom se prilikom u 8 Ball klubu okupilo 44 natjecatelja. U prvom finalu dana susreli su se Dean Biškupić i Dejan Katavić, slavio je Biškupić rezultatom 4:0 uz prosjek od 87.13. Drugo finale otišlo je u ruke Dragutina Pečnjaka koji je rezultatom 4:3 slavio protiv Maria Čegira uz prosjek od 81.41.
U ukupnom poretku nakon četiri odigrana turnira Darts point Bull's lige Hrvatska vodeći je Neven Rešetar, na drugom mjesutu je Dragutin Pečnjak, treći je Dean Biškupić, dok je na četvrtoj poziciji Mario Čegir. Ukupan poredak svih natjecatelja Darts point Bull's lige Hrvatska nakon četiri odigrana turnira pogledajte na: https://www.darts-point-league.com/tablica-pikado-pregled/darts-point-bulls-liga-hrvatska
Sljedeći turniri Darts point Bull's lige Hrvatska na rasporedu su u nedjelju 10.12.2023. od 14 sati na adresi 8 ball klub, Kelekova 4, Sesvete – Zagreb, Hrvatska.

Ako se još niste prijavili za natjecanje to možete učiniti online putem registracije na: https://www.darts-point-league.com/registracija-igraca

Sve ostale informacije o Darts point Bull's regionalnoj ligi nađite na: https://www.darts-point-league.com/

Povezane novosti