Otvorene prijave za Darts point ligu Rijeka sezona 2018/2019

Otvorene prijave za Darts point ligu Rijeka sezona 2018/2019

Darts point liga Rijeka

Otvorene su prijave za Darts point ligu Rijeka.

U ligi će se natjecati 32 igrača koji se prvi prijave putem online registracije na https://www.darts-point-league.com/registracija-igraca

Konačna potvrda nastupa je plaćanje kotizacije u iznosu od 300,00 kn nakon završetka prijava koje su otvorene do 26.12.2018

Ukoliko netko od prijavljenih igrača ne uplati kotizaciju u zadanom roku gubi pravo nastupa a mogućnost prijave će imati prvi igrač sa liste čekanja.

Upute o uplati kotizacije će biti objavljene nakon završetka prijava.

Datumi održavanja: Planirano je da se liga odigrava nedjeljama od 16 sati, točni datumi će se odrediti nakon završetka prijava 26.12.2018

Sistem natjecanja:

Disciplina: Steel dart, 501 Double out.

Prijavljeni natjecatelji igraju svaki sa svakim, jednokružno. Susreti se igraju na 8 legova, u susretu pobjeđuje igrač koji je bolji u igri od 8 legova. Pobjeda donosi 2 boda, izjednačeni rezultat donosi 1 bod, izgubljeni susret 0 bodova.

Red bacanja odlučiti će se bacanjem novčića.

Svakom igraču je dopušteno da baca 9 probnih strelica prije početka utakmice.

Natjecatelji su obavezni i suditi utakmice prema rasporedu koji odredi organizator.

Zbrajaju se samo strelice koje su nakon bacanja ostale zabijene u meti.

U slučaju da igrači na kraju natjecanja po skupinama imaju isti broj bodova pri odlučivanju prednosti prvi parametar će biti međusobni susreti, zatim će se gledati omjer dobivenih i izgubljenih legova pri čemu prednost dobiva igrač koji ima veću razliku između dobivenih i izgubljenih legova.

 

Pravila natjecanja

Nema odgode igranja susreta osim u sljedećim situacijama:

Smrtni slučaj nekoga od užih članova obitelji (majka, otac, brat, sestra)
U slučaju bolesti, samo ako je natjecatelj na bolničkom liječenju uz predočenje dokumentacije

Nakon odigranog 5-og kola lige odgoda susreta nije moguća niti u kojem slučaju.

Ukoliko se natjecatelj jednom neopravdano ne pojavi na natjecanju izgubiti će susrete rezultatom 0:8, a ukoliko se drugi puta neopravdano ne pojavi na natjecanju biti će diskvalificiran iz natjecanja te će se brisati svi njegovi prethodno odigrani rezultati tog natjecatelja.

Očekuje se da igrači budu prikladno odjeveni, nipošto trenirke ili majice bez rukava. Poželjne su duge hlače, cipele i košulja ili majica sa kragnom.

Povezane novosti